Jag är stolt över att presentera min nya favorit kindrosa från Charlotte Tilbury- Cheek To Chic! Jag har alltid ansträngt mig för att hitta den perfekta produkten för att få mina kinder att lysa upp. Jag är så glädjerad över att jag har hittat denna produkt som fulländar min look!

Charlotte Tilbury är en prisbelönt make up artist och hon producerar skönhetsprodukter som är obesegrat bland professionella make up artister. Deras produkter har fått bredapplaus från professionella makeupartister till deras kunder. Jag har nu provat ett av deras senaste produkter, Cheek To Chic, och jag är så imponerad.

Vad är the Cheek To Chic?

The Cheek To Chic är ett kindpuder som har designerats speciellt för att skapa den perfekta kindkontureringen. Det är en dualton-formula som ger en naturlig och varm tonering som är omedelbart uppiggande. Den har en satin-glans som hjälper till att fixera makeup och göra det finare. Det har en vinkelad applikator som är lätt att applicera och som kan hjälpa till att lägga till ett definitionen till kinder och drag.

Hur använder man Cheek To Chic

Gör enhelt ändår såhär: Applicera först den ljusare nyansen till apples of cheeks (din kindrosa) och sprid sedan den mörka nyansen över kindbenen. Använd den vinkelade applikatorn för att sedan försiktigt smeta ut nyanserna. För att få den bästa effekten, låt nyanserna smälta ihop för att skapa en jämn toner.

Finns det några andra produkter från Charlotte Tilbury

Ja, det finns! Charlotte Tilbury har ett urval av olika makeup produkter som kan hjälpa dig att ge ditt utseende komplett finishing touch. De har spanska lustan som är en allround mascara och mascara som kan användas för att definiera fransar och ge dem lyster. Du hittar även olika shades av flytande eyeliner som ger ögonen en dramatisk och elegant look. De har även läppstift, gloss och rouge som hjälper till att ge din look den perfekta finishen.

Vilka fördelar har the Cheek To Chic?

The Cheek To Chic har flera fördelar som gör att det är bättre än andra kindpudrar på marknaden. Produkten har en långvarig finish och det är vattenfast så att det stannar på hela dagen. Den har en vinkelad applikator som gör det enkelt att applicera och det ger en omedelbar pop av färg till kinderna. Den har även en satin-glans som håller makeupen långvarig.

Slutsats

Cheek To Chic är den perfekta produkten för den som vill uppnå en professionell look utan att behöva lägga ner för mycket tid på att applicera makeup. Detta kindpuder har den perfekta dual-tonens formula och en satin-glans som ger ett naturligt glow till kinderna. Cheek To Chic är lätt att applicera och det hjälper till att ge kinderna kontur och definierade drag. Det är en produkt som är oumbärlig när det gäller att få den perfekta makeup looken.

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.