Hej tjejer,

dagens inlägg kommer att bli kort. Det kommer att beröra problemet med hårets bra och dåliga sidor. Med andra ord ska jag berätta för dig hur man behandlar hår så att hårstråna säger ”tack” med snabb tillväxt och vackert utseende. Tänk också på att håret också har dess sämre dagar och oavsett hur mycket ansträngning vi sätter i att styla det, vill håret helt enkelt inte se bra ut. Låt mig berätta vad du kan göra för att hjälpa dina hårstrån att alltid vara i form ”.

 1. Håret gillar inte att vara överbelastat…
  … med kosmetika. Mousser, geler, hårsprayer, stylingpasta, lotioner och dessa hårhärdande formnings-utjämnande geler bidrar till att klumpa håret förr eller senare. Som en konsekvens har mikromolekyler som finns i schampon, balsam och oljor inte någon chans att ge näring till håret, och detta gäller hårets inre och yttre strukturer.

  Lösning: rengör ditt hår precist. Försök hitta ett schampo med starka rengöringsmedel för att tvätta håret en gång i veckan. Dessutom kommer dina hårstrån att vara tacksamma för att bli behandlade med ett delikat, naturligt schampo med en kort lista över ingredienser. Detta är vad ditt hår säkerligen kommer att älska.

 2. Håret gillar inte att vara uttorkat…
  … av kosmetika som innehåller kortkedjiga alkoholer. För att klargöra är dessa alkoholdenat, bensylalkohol, etanol och isopropanol, för att nämna några stycken. Dessutom har håret ännu en svuren fiende, eller till och med två fiender, som är hårföner och solen. Dessa faktorer bidrar till vattenförlust. För att inte störa hydro-lipidskiktet, läs därför lösningen nedan.

  Lösning: leverera ditt hår med glycerin, honung, pantenol, aloe, hyaluronsyra och fruktos.

 3. Håret gillar inte att berövas protein…
  … eftersom det inte gillar att vara överbelastat med proteiner. Hårvård är både en konst för att välja ämnena vilka hårstråna behöver för att växa friska och inte överbelasta hårstråna med dem.

  Lösning: bibehåll balansen i vård och överdriv inte med kondoner som innehåller keratin. Använd istället naturliga oljor. Tack vare detta kommer vårt hår att få rätt del av näring, fuktighet och förstärkning. Du kommer att bli förvånad över hur snabbt ditt hår kommer att återfå sin goda gamla form.

Som du kan se kan du förvandla ditt hårs utseende till och med idag – försök bara hålla fast vid dessa tre enkla regler. Enkelt? Självklart är det enkelt 🙂 Lycka till!

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *