DIY Eyelash Extensions Starter Kit

Hej tjejer!

Idag kommer jag med en produktrecension av produkten som gjorde om min stil – bokstavligen! Jag bestämde mig för att prova DIY fransförlängningarna från Nanolash. På bara några ögonblick lyckades jag få en stil som Kim Kardashian eller andra kändisar!

Jag har klagat på mina fransar mer än en gång på bloggen. Mina naturliga fransar är ganska klena, ljusa och benägna att ramla ut. Förmodligen har år av semipermanenta fransförlängningar gjort sitt. Jag kämpade med håravfall och skador på mina ögonfransar ganska länge. Tyvärr har jag inte lyckats återställa dem till deras ursprungliga skick.

När jag bestämde mig för att testa DIY Eyelash Extensions från Nanolash hade jag höga förväntningar. Idag vill jag dela min åsikt med er!

DIY Lash Extensions – min första intryck

DIY Lash Extensions kommer i en förpackning med 36 kluster i 3 olika längder: 10, 12 och 14 mm. Tillverkaren erbjuder också ett komplett sats för ögonfransförlängning, som inkluderar:

  • Nanolash bonder;
  • Nanolash remover;
  • Nanolash sealer;
  • Ögonfransapplikator i rostfritt stål.

Jag blev positivt överraskad när jag plockade klusterfransarna ur förpackningen. De är mjuka och smidiga fransar i en djupsvart färg. Jag måste erkänna att jag lätt kan kalla dessa lösfransar för gör-det-själv applicering hemma från Nanolash för en premiumprodukt.

Jag läst instruktionerna noggrant. En färdig fransstil på bara 10 minuter? Effekterna av en enda applicering som varar upp till 5 dagar? Det låter som en dröm som går i uppfyllelse, så var jag tvungen kolla upp det.

Enkel fransförlängning hemma – fungerar det verkligen?

Jag har aldrig provat färdiga klusterfransarna för hemmaapplicering. När det gäller att ta bort fransar, är det en helt annan historia. Med tanke på att tillverkaren hävdade att applikationen skulle ta ungefär 10 minuter, slog jag på mitt stoppur. Det var dags att börja!

Jag applicerade ett tunt lager av bonder och sedan applicerade jag det första, det andra, det tredje och det fjärde klustret under mina fransar, ungefär 1 mm från fransraden. Jag upprepade samma process på det andra ögat. Resultatet? 8:45 – det var precis hur lång tid det tog för mig att få mitt drömutseende!

Jag tittade lite närmare på resultatet av min ansökan. Jag märkte att anslutningslinjen var praktiskt taget osynlig, och fransklustren smälte bra ihop med mina naturliga fransar. Nu kan jag hävda att dessa är de bästa klusterfransarna jag någonsin har provat!

klusterfransar för hemapplikation

Nanolash ögonfransar – Charm modell och min dröm look.

Höll verkligen gör-det-själv fransförlängningarna i 5 dagar?

Tillverkaren angav att gör-det-själv fransförlängningar skulle sitta fast i 5 dagar. Såklart skulle jag inte vara mig själv om jag inte kollade detta!

Jag applicerade lösfransarna i måndags. Jag skapade en subtil fransstil med 10 mm och 12 mm kluster, vilket passade perfekt för jobbet. I söndags satt mina lösfransförlängningar fortfarande på plats!

Jag bestämde mig för att ta av dem efter 7 dagar, även om jag tror att jag kunde ha haft dem lite längre. Jag kommer dock att dela med mig av mina iakttagelser. Tillverkaren angav att dessa fransar är engångsfransar. Men efter att ha tagit av dem deformerades inte klustren och behöll sin ursprungliga form. Jag tog enkelt bort limmet från remsorna med hjälp av remover. För mig så kan klusterfransarna återanvändas, vilket jag definitivt kommer att göra!

 Klusterfransar för gör-det-själv-applicering - startpaket

Rekommenderar jag klusterfransar från Nanolash?

DIY Eyelash Extensions är en produkt jag kan rekommendera med gott samvete. Först och främst uppskattar jag Nanolash klusterfransar för:

ekonomi – en förpackning säkerställer 4 applikationer, och jag kan återanvända tofsarna;
enkelhet – enkla fransförlängningar hemma blev möjliga med Nanolash DIY Lash Extensions;
sort – det finns 3 olika längder av franskluster i satsen, och det finns upp till 8 stilar tillgängliga på märkets hemsida!
De färdiga klusterfransarna för hemmaapplicering fungerade utmärkt för mig. Jag kunde fritt manipulera storlekarna för att skapa mina drömmars fransstyling och uppnå önskat resultat.

En fantastisk blick på 10 minuter? Jag säger ja!

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.