Praktiskt borw lift och lamination kit

Kära läsare 😉

Brow lamination hemma? Varför inte? Nuförtiden kan man göra behandlingen hemma, vilket sparar mig massor av pengar. Eyebrow lamination (brow lift) är trendigt just nu, vilket inte är så konstigt eftersom det låter dig styla ögonbrynen i flera veckor samtidigt som de får näring inifrån. I detta inlägg hittar du min recension av Nanobrow Lamination Kit för browlift hemma!

Vad handlar brow lift om?

De flesta känner säkert till detta, men här kommer lite information om du är nybörjare på DIY-brow lift…. Ögonbrynslaminering är en skönhetsbehandling som stylar och förbättrar ögonbrynen visuellt med hjälp av särskilda verktyg och kemiska lösningar som är utformade för just detta ändamål. Enligt mig passar behandlingen alla kvinnor. Brow lift ger väldigt naturliga och långvariga resultat, och efter behandlingen behöver du inte längre styla dina ögonbryn dagligen 🙂 Det är därför inte så konstigt att brow lamination blir mer och mer populärt, och nu kan du till och med göra det i ditt eget hem!

Vad fungerar bäst för ögonbrynslaminering?
Det tog mig evigheter att hitta rätt kit. Sedan provade jag äntligen Nanobrow Lamination Kit för brow lift och laminering hemma. Kitet innehåller allt som behövs för att genomföra en brow lift-behandling hemma.

Nanobrows praktiska kit för brow lift och laminering innehåller tre tydligt numrerade flaskor: Brow glue (7 ml / 0,24 fl oz), StepOne Lifting Lotion (5 ml / 0,17 fl oz), StepTwo Fixer (5 ml / 0,17 fl oz).

Det professionella kitet för DIY-brow lift – Nanobrow Lamination kit – pris

Priset är bra med tanke på den höga kvaliteten. Dessa lösningar är supereffektiva och räcker till 10 individuella behandlingar, vilket innebär en enorm besparing. Dessutom ger detta brow lift kit resultat som varar upp till 6 veckor. Under den tiden behöver inte alls oroa dig för utseendet på dina ögonbryn 🙂 Du kan vara säker på att de håller sig exakt formade och fixerade även om dina naturliga bryn är ostyriga och växer i fel riktning!

Praktiskt borw lift och lamination kit

Brow lamination hemma med Nanobrow Lamination Kit

Hur gör man brow lift hemma? Först trodde jag att det var supersvårt, men jag lärde mig snabbt att detta inte är sant. Brow lamination hemma är både enkelt och roligt, allt tack vare Nanobrow brow lift kit 😉

Ögonbrynslaminering hemma STEG FÖR STEG:

  1. Jag avlägsnar min makeup noggrant med ett oljefritt rengöringsmedel. Ögonbrynen måste vara helt fria från alla oljiga rester!
  2. Med hjälp av en applikator applicerar jag en liten mängd brow glue på ögonbrynen och väntar i ca 40 sekunder. Tiden beror på hur känsliga dina ögonbryn är.
  3. Jag tar den medföljande borsten och applicerar den lifting-lösningen genom att börja från den inre kanten, och formar sen ögonbrynen i önskad riktning.
  4. Efter cirka 6 minuter torkar jag bort produkten med en torr bomullsrondell.
  5. Jag applicerar den sista produkten med den praktiska applikatorn och formar ögonbrynen noggrant som jag vill. Efter 6 minuter torkar jag av den med en fuktad bomullsrondell.
  6. Jag borstar ögonbrynen med en spoolie och… kan nu njuta av perfekta ögonbryn i flera veckor! <3

Brow Lift Kit Hemma – Nanobrow Lamination Kit – recension

Det är ett rent nöje att göra brow lift hemma med Nanobrows brow lift kit. Fantastiska recept, enkel applicering och underbara resultat i flera veckor – vad mer kan man önska sig? 😉 Hittills har jag gjort två behandlingar med brow lift och båda gångerna varade effekterna i minst 5 veckor. Resultaten är verkligen bra, så jag rekommenderar verkligen Nanobrow Lamination Kit till er alla!

Vackert definierade och voluminösa ögonbryn – så ser de ut efter en brow lamination hemma. På morgonen borstar jag dem bara med en spoolie och sen håller de sig snygga. Äntligen behöver jag inte bry mig om att sminka ögonbrynen – jag har ärligt talat aldrig varit särskilt förtjust i det. Men inför särskilda tillfällen definierar jag dem också med Nanobrow Brow Pomade. REKOMMENDERAS STARKT!

Nanobrow Lamination Kit – var kan man köpa det?

Jag antar att Sephora borde ha Nanobrow Lamination Kit i sitt utbud, och det till ett bra pris. Jag tror att du även hittar Nanobrow Lamination Kit hos Rossmann eller Douglas. Annars går du bara in på www.nanobrow.se. Du kan hitta produkten i butik eller beställa online.

Varma kramar och pussar! <3

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.