nanoil heat protectant spray

Hej alla!

Som du säkert redan förstått när du läser min blogg så älskar jag att ta hand om mitt hår. Jag ser mitt hår som en av de viktigaste elementen av mitt utseende, och därför gör jag mitt allra bästa för att det ska se välvårdat, propert och återfuktat ut. Tyvärr är livet brutalt och jag har inte alltid tid att ge håret den uppmärksamhet den behöver. Därför var jag tvungen att hitta en produkt som kunde göra min dagliga hårrutin enklare och snabbare. Och det var mer eller mindre så jag stötte på Nanoil Heat Protectant Spray.

Du vet säkert att jag var ganska hård mot mitt hår under en stor del av mitt liv. Jag älskar att prova nya produkter, men det är inte alla som passat mig 100%. Jag gillar också att spendera semestern på stranden och simma i salt vatten. När jag inte exponerar min kropp mot solen, spenderar jag tid i ett rum med AC – mitt kontorsjobb. Mitt liv är ganska hektiskt och jag är alltid stressad och kan inte låta mitt hår luttorka så ofta som jag vill. Använder jag torrschampo? Självklart! Igen – mer än jag borde. Och ett liv som mitt är ett recept för katastrof – för håret, såklart. Mina misstag och genvägar gjorde mina hårstrån spröda och matta. Jag använder växtbaserade oljor och hårinpackningar, men denna onda cirkel av försök att fixa mitt hår bara för att strax efter förstöra det är inte vettig. Daglig värmestyling har bara gjort det hela värre. Jag insåg att jag behövde utrusta mig med ett värmeskydd för håret, så efter att provat runt lite hittade jag Nanoil Heat Protectant Spray.

heat protectant spray nanoil

Hur fungerar Nanoil Heat Protectant Spray?

För att göra en lång historia kort – Nanoil Heat Protectant Spray bildar en osynlig och tyngdlös beläggning på håret som fungerar som en sköld. Den stänger fjällskiktet och stänger inne fukt inuti håret. Och det är så denna spray gör håret jämnare, skönare, studsigare och glänsande. Det viktigaste för mig är dock faktumet att Nanoil Heat Protectant Spray utformats för att fungera i extrema förhållanden, och skyddar hårstråna mot temperaturer upp till 220°C. Nu behöver jag inte oroa mig längre när jag värmestylar mitt hår. Jag är säker på att jag inte skadar mina hårstrån längre.

Vad kan Nanoil Heat Protectant Spray erbjuda dig?

Visste du att ”less is more” också gäller hårvård? Jag rekommenderar att du har detta i åtanke även när du använder Nanoil Heat Protectant Spray. Använd inte för mycket, det finns ingen poäng med det. Tre eller fyra portioner (sprayningar) räcker perfekt för att täcka hela håret. Du kan också vara säker på att produkten inte gör håret slappt och ihopklumpat. Silkeproteinerna i sprayen är tunna och lätta så oroa dig inte – du kommer inte få en livlös och platt frisyr.

En annan stor fördel med denna spray är att du kommer älska dess stadga. För att vara tydligt – du kan använda detta värmeskydd istället för en hårspray eller mousse. Ärligt talat kan jag inte föreställa mig att behöva använda en värmeskyddsprodukt utöver en mousse eller en hårspray för att hålla frisyren på plats. Det hade varit för mycket. Som tur är behöver jag inte göra detta. Hårstyling är inte min favoritsyssla på morgonen, men Nanoil Heat Protectant Spray gör allt superenkelt. Mitt hår verkar till och med arrangera sig själv i en snygg frisyr, helt på egen hand. Och den glänser härligt. Det är dessutom mycket lättare för mig att locka håret nu!

Du undrar säkert hur mycket denna diamant kostar. Den kostar inte mycket mer än andra värmeskyddssprayer som du kan handla i vanliga apotek. Jag handlar min från nanoil.se, och brukar lägga till fler produkter (en olja eller hårinpackning) i varukorgen innan jag beställer.

nanoil bästa värmeskyddande spray

Vad tycker du? Vilken produkt använder du som värmeskydd och varför? Dela med dig av namnet i kommentarerna för jag hade älskat att prova och recensera nån dag!

Jag önskar er alla en underbar dag!

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.