Många människor vill ha håret att stråla, se mjukt, fint och helst utan uttorkning. Med det i åtanke har L’Oreal nu släppt sitt Elvive Clay-schampo, med en unik formel som kan ge alla dessa fördelar. Om du är allergisk mot selen, kan det här vara det bästa valet för dig. Fortsätt läsningen för att ta reda på hur vårt test av Loreal Elvive Clay Shampoo gick.

Hur det fungerar

L’Oreal Elvive Clay Shampoo erbjuder en 3-i-1 formel. Den fuktgivande formeln innehåller mineraler från marockansk lera, med andra naturliga ingredienser som valnötsextrakt, kokosolja och järnväxter för att hjälpa till att mjuka upp och fukta håret. Det aktiva trippelvårdssystemet gör att schampoet kan bli långvarig effektiv, vilket betyder att håret får en vårdande behandling medan det vårdar. Det aktiva systemet aktiveras också av kroppsvärme, vilket gör att det kan användas dagligen.

Vårt test

Vi började vårt test av Loreal Elvive Clay Shampoo genom att tvätta håret med det som rekommenderas. Produkten lämnade håret uppfriskat och lätt att reda ut. Det var inte ömt eller uttorkat efter tvätten. Vi var mycket imponerade.

Nästa steg var att använda schampot dagligen för att se om det skulle vara långvarigt effektivt. Då blev vi verkligen glatt överraskade. Efter bara några veckor kunde vi se resultat. Håret blev mjukt och glänsande, och se mycket friskare ut. Vare sig du har långt eller kort hår, så kommer Loreal Elvive Clay Shampoo att ge ditt hår den vård den behöver utan att torka ut det.

Fördelar

  • Vårdar och fuktar håret
  • Ger håret ett naturligt glans
  • Rekommenderas för allergiker
  • Kan användas dagligen
  • 3-i-1 näringsformel

Nackdelar

L’Oreal Elvive Clay Shampoo är ett utmärkt schampo, men det har några nackdelar man måste ha i åtanke. För det första innehåller det några ingredienser som kan vara förbjudna för ett antal djur, så se till att du läser ingredienserna noggrant. För det andra har noen merket funnits länge, och det kan vara svårt att hitta Loreal Elvive Clay Shampoo i vissa områden. Så håll utkik efter det om du inte kan hitta det i din lokala apotek.

Slutsats

Sammanfattningsvis är testet av Loreal Elvive Clay Shampoo mycket positivt. Det är ett utmärkt schampo som fuktar och vårdar håret, och ger det en naturlig glans. Det är ett bra alternativ för allergiker som inte kan använda kommer schampon. Om du letar efter ett schampo som kan hjälpa dig att förbättra kvaliteten på ditt hår, är detta definitivt ett schampo du bör testa.

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.