Hej alla! Skyddar ni håret mot värme? Då menar jag inte bara under varma sommardagar utan också värmen från hårtork eller plattång. Dessa verktyg berövar håret på vatten. Hur skyddar man det mot skador? Jag har använt värmeskyddssprayer i flera månader. Eftersom jag provat flera olika produkter är jag nu redo att rekommendera mina toppval. Jag ska göra en ärlig lista: vilken termisk skyddsspray är det bästa köpet?

Vad gör en värmeskyddande spray?

  • BYGGER EN SKYDDANDE HINNA ÖVER HÅRET SOM SKYDDAR MOT VÄRME OCH UTTORKNING
  • SKYDDAR MOT SKADOR FRÅN TOXINER, SMOG OCH FRIA RADIKALER FÖRHINDRAR FRISSIGHET FRÅN FUKT
  • MOTVERKAR STATISKA HÅRSTRÅN
  • GÖR HÅRET ENKLARE ATT STYLA OCH GER NÄRING
  • GER LYSTER OCH LENHET
  • MÅNGA PRODUKTER HJÄLPER PLATTNINGEN

Bäst-i-Test! Bästa Termiska Skyddssprayerna för Håret – Recensioner

NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY, 200 ml

nanoil VÄRMESKYDDANDE SPRAY

VÄRMESKYDDSSPRAY FÖR: alla slags hår, från låg- till högporöst, tjockt, fint, torrt, skadat

Mina favorit <3 Omdömen visar att det inte bara är min favorit. Detta är en av de högst betygsatta värmeskydden. Jag älskar att använda Nanoils produkter på mitt hår. Denna spray gör att min frisyr ser snygg ut, den luktar gott, tynger inte ned håret och håller håret perfekt hela dagen. Dessutom är den perfekt för att skydda håret mot sol, toxiner, kyla och torr luft. Silkesproteinerna i formulan vårdar håret på djupet och gör det vackert, studsigt och lystert. Jag kan inte sluta röra vid mitt hår eftersom det är så mjukt och lent! Nanoil Heat Protectant Spray har fått mig att helt glömma bort frissigt och statiskt hår. Slutligen ska jag nämna att produkten är billig.

Lära dig mer: nanoil.se

KEMON AND HEAT FÖR13, 200 ml

VÄRMESKYDDSSPRAY TILL: tunt, sårbart hår

Kemon är en tillverkare känd bland hårnördar för högkvalitativa produkter. Denna spray visar att deras goda rykte förtjänas. Kemon And Heat Spray 13 är ett fantastiskt värmeskydd; den är inte rik på näringsämnen men detta är helt medvetet just för att undvika att tynga ned fint, tunt hår. Ferulinsyra och flavonoider från grapefruktkärnor vårdar slappt hår och skyddar håret mot de skadliga effekterna från yttre förhållanden och hårfön. Denna spray hjälper också att tämja frissigt hår och bevara stadga – inte hela dagen men ett par timmar, vilket gör stor skillnad för tunt hår.

PHILIP B THERMAL PROTECTION SPRAY, 60 ml

VÄRMESKYDDSSPRAY FÖR: tjockt, tungt, lågporöst hår

Trots att tjockt hår, som har lägre porositet, är mer resitent mot värmeskador än fint, tunt hår, finns det fortfarande en risk – allt hår skadas i slutändan. Även om dina lockar är tjocka och friska är det bättre att ta det säkra före det osäkra och skydda det mot sol, frost och hetta. Philip B Thermal Protection Spray är skräddarsydd för detta ändamål, och hjälper dessutom till med att styla stelt och tungt hår. Formulan innehåller bra aminosyror, botaniska extrakt, vitamin E och ricinolja – perfekt för tjockt hår som lätt blir fett. Ricinolja fungerar också för att skydda hårfärgen och hindra att håret bleks. Det är en väldigt bra termisk spray, men personligen tycker jag den är lite för dyr och mängden är för liten.

BUMBLE AND BUMBLE HAIRDRESSER’S INVISIBLE OIL HEAT/UV PROTECTIVE PRIMER, 250 ml

VÄRMESKYDDSSPRAY FÖR: alla hår, bäst för torrt och krulligt hår

Denna produkt är inte för alla eftersom den är baserad på oljor, vilket innebär att den förmodligen tynger ned känsligt hår som är benäget att bli fett och oljigt. Formulan innehåller hela sex oljor som skyddar torrt hår mot yttre faktorer, uttorkning och fuktförlust. Blandningen av alla oljor är ganska tung men perfekt för att tämja torrt, stelt hår. Om dina lockar brukar torka ut och klyvas, samt påverkas negativt av hårfön eller andra värmeverktyg – då kan du ha stor nytta av Bumble and Bumble Primer vid din dagliga hårvård. Jag kunde bara använda produkten på mina toppar. När jag appllicerade den över hela håret såg det fett ut. Om du är nyfiken på oljorna kommer de här: sötmandelolja, druvkärnolja, kokosolja, macadamiaolja, arganolja, saffranolja och monoi-olja.

DAVINES ESSENTIAL HAIRCARE MELU HAIR SHIELD, 250 ml

VÄRMESKYDDSSPRAY FÖR: alla hårtyper

Davines spray var min favorit innan jag hittade Nanoils spray (som ger många fler fördelar för mitt hår och dessutom är billigare!). Men jag gillade verkligen den: extraktet från villalba-linser räckte för att skydda mitt hår mot yttre omständigheter, förenkla styling och förhindra skador. Visste du att linskärnor är späckade med sericin och glutaminsyra, som är två aminosyror som bygger upp den så kallade NMF – natural moisturizing factor (naturligt fuktbevarande effekten).

Tror du att du kommer skydda ditt hår mot skador med någon av värmeskydden från min lista? Jag hoppas det! Dela med er av resultaten! <3

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *