arganolja nanoil

Arganolja, också känt som det flytande guldet från Marocko, är definitivt en av de populäraste och dyraste oljorna. 100 procent organisk, oraffinerad, kallpressad och ursprunglig marockansk olja är definitivt bra värde för pengarna. Du kommer inte ångra ditt köp efter att du upplevt effekterna! Det är som en investering i välmåendet av din hud och håret. Idag ska jag hylla den bästa oljan från argannötter – Nanoil Argan Oil. Trevlig läsning.

Nanoil Argan Oil – skönhetslyft från Moder Naturen

Behöver jag övertyga er om att arganolja är den bästa naturliga skönhetsprodukten? Ni har säkert hört om dess underbara egenskaper. Det är inte bara rykten, det är fakta: alla fantastiska fördelar med arganolja är sanna. Det är en otrolig skönhetsprodukt, men du måste veta vilken du ska välja. Skaffa inte den första arganoljan du ser i affären. För att säkerställa att du får alla fördelaktiga ingredienser, måste oljan vara:

  • ORAFFINERAD
  • KALLPRESSAD
  • CERTIFIERAD
  • UTAN TILLSATSER
  • UTAN SYNTETISKA ÄMNEN

Med andra ord – välj NANOIL ARGAN OIL!

Denna olja uppfyller alla kriterier och är den bästa rena arganoljan som finns. Det är min favorit och jag älskar den för dess kvalitet, höga innehåll och fantastiska pris.

Kuriosa
Arganoljan är en viktig del av folkmedicin i Marocko. Den används ofta för att behandla olika hudproblem som torrhet, akne, eksem, psoriasis eller till och med sjukdomar som vattkoppor. Oljan är paradiset för torrt hår. Tack vare den höga halten av linolsyra används arganolja som behandling för inflammerad hud.

 

Användning och fördelar med Nanoil Argan Oil

# ANVÄNDNING I HÅRET – Nanoil Argan Oil är en perfekt oljebehandling för alla hårtyper. Den stärker, ger lyster och lenhet samt stimulerar hårväxt. Jag föredrar den i en hårinpackning eftersom den också ger näring åt hårbottnen, inte bara håret!

# ANVÄNDNING PÅ KROPPEN – Nanoil Argan Oil är också underbar för kroppshud, och du kan använda den som en massage för att behandla celluliter. Jag blandar den med en lotion som jag gillar. Denna blandning gör huden perfekt återfuktad och förebygger uttorkning. Dessutom är det en perfekt blandning för att förbättra solbrännan!

# ANVÄNDNING I ANSIKTET – Jag älskar att använda oljan för ansiktsvård! Nanoil Argan Oil är en fantastisk makeup primer som återfuktar torr hud på djupet utan att vara komedogen eller lämna efter sig ett fett lager på ansiktet. Huden får lyster och makeup håller sig hela dagen. Arganolja vårdar också huden under ögonen – för mig fixade den mina första rynkor.

# ANVÄNDNING FÖR SKÄGG OCH MUSTASCH – ja, jag är allvarlig. Nanoil Argan Oil är inte bara för kvinor. Detta är en unisex-produkt som män kan använda som hudvårdsprodukt efter rakning, eller för att vårda skägg. Om din andra hälft har skägg är detta en perfekt present!

Har du använt denna olja? Vilka effekter kunde märkte du på hår och hud?

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.