Jag kunde aldrig tro att jag kan vara så besatt.

I allmänhet fokuserar jag mestadelen av min uppmärksamhet på mascara eller contouringpaletter snarare än ögonskuggor.

Jag skulle lätt klara mig genom att bara ha några grundläggande ”tråkiga” nyanser och som en kvinna som alltid har bråttom, arbetar alltid och alltid tränar, gjorde jag bara min ögonmakeup snabbt och utan att ge det för mycket tankar.

Allting förändrades när jag lade mina händer på Anastasia Beverly Hills ögonskuggspalett. Jag pratar om modern renässans. Nu återställer min smink sin renässans. Jag kan inte ignorera dessa vackra färger. Jag testar ständigt nya kombinationer när jag applicerar min makeup till eller efter arbete.

Modern Renaissance är en självförsörjande palett: ingen ytterligare naken eller andra basfärger är nödvändiga för att utföra hela ögonmakeupen med bara paletten. Ögonskuggorna har underbara färger som är mycket pigmenterade och har en silkeslen struktur. Kosmetikan är mjuk och orsakar inget problem med blandning – även för de som är nybörjare på smink.

Appliceringen gör att jag aldrig vill sluta använda dem. Varje gång jag är nöjd med effekten och känner jag mig verkligen som en renässansmålare.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance ögonskuggor är ordnade bra. Övre raden har lite kallare nyanser, medan den nedre raden innehåller varmare nyanser, där dominerar ljus, soliga färger och rosa som går bra med nyanser av hela paletten. Jag tror att genom att blanda de varma och kalla färgerna kan du få en bra och harmonisk ögonmakeup.

Enligt min åsikt har ögonskuggorna oändligt många möjligheter. En annan sak som är värd att påpeka är att den här produkten är långvarig och att dess nyanser av ljusbeige även kan användas som en kindhighlighter. Förutom det kompletterades paletten av en högkvalitativ pensel, vilket är sällsynt, eftersom de flesta märkena sätter ögonskuggans kvalitet över applikatorn.

Förpackningen är faktiskt något som jag inte behöver nämna, visst då? Det tog bara andan ur mig. Klassisk och elegant. Jag sålde min själ till några färgglada fyrkanter.

Men innan du dömer mig, testa Modern Renaissance själv.

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *