Jag höjer mina när jag ser några ögonbryn medan jag går ner på gatan.

Ja, ögonbryn, eftersom deras ägare mystiskt försvinner bakom dem och det första är att de är “ögonbryn”, det är onaturligt, komiskt och överdraget (helt ritade?) Etc.

För att göra några av er medvetna om faran som döljer sig bakom ögonbrynssminkning, gjorde jag en lista över de vanligaste brynsminkningsfelen, så här är det:

  1. För perfekta ögonbryn — som är ritade med sån precision och engagemang så man ser långt ifrån att det är falskt, mina kära damer. De ser snygga ut, jag skulle säga, felfria, men är också en distraktion från resten av ansiktet. Detta (tyvärr) gör dem onaturliga, så människor med perfekta ögonbryn ser ut som en främling eller en docka. Dessa ögonbryn har för mycket stress lagt på kanterna och den inre delen är för “färgad”, dvs fylld med gel, pomade eller penna.
  2. För geometriska ögonbryn — många flickor använder så kallade ögonbrynstensiler. Dessa är bra för att hjälpa till med att bestämma ögonbrynsformen, men vill du verkligen lita på dem? Jag råder emot det, om du inte vill ha ögonbryn direkt från en skissbok av arkitekten.
  3. Den inre ögonbrynsdelen är alltför mycket stressad mot slutet. Det är ett extremt vanligt misstag ivid ögonbrynssminkning. Många tjejer tror felaktigt att den tjockare delen behöver mer produkt än den smala delen. Det ser onaturligt ut och skapar lite krokigt utseende.
  4. Exceptionellt smala ögonbryn, skapade för att ha samma tjocklek hela vägen. Tyvärr — tunna ögonbryn ser aldrig bra ut. De gör ditt ansikte groteskt och löjligt. För mig liknar det en clown. Jag råder emot det 🙂

Det finns också misstag kopplade till ögonbrynsvaxning… men vi kommer att komma till det nästa gång 🙂

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *