bäst betyg anti-redness ansiktsserum Nanoil

Blir din hud lätt irriterad och rodnar? Har du brustna kärl i ansiktet? Om du svarade ja på båda frågorna är det sannolikt att din hud är couperose. Vad innebär detta för dig? Detta betyder i grund och botten att du behöver lära dig hur du ska behandla den och vilka hudprodukter som passar dig bäst. Tyvärr är det inte så lätt som det ibland verkar.

Det finns några saker som är vanliga hos personer med couperose hud. För det första är det vanligt med rosacea och brännande känslor, två åkommor som är mycket besvärliga och svåra att hantera. För det andra: ådernät och acne vulgaris som ofta förknippas med hudinflammation.

Som tur är kan couperose hud också se fantastisk ut, om man använder rätt behandlingar och ingredienser! Mitt tips mot brustna kapillärer och stickande känslor i huden? Nanoil Anti-Redness Face Serum. Här kommer min recension.

Nanoil Anti-Redness Face Serum – grundläggande info

storlek / 50 ml (1.69 fl. oz); pris / väldigt attraktivt, eller med andra ord: bra värde; hudtyp / couperoses hud, reaktiv hud, irritationsbenägen hud, aknebenägen hud; hudålder / alla åldrar; känsla / det är ett lätt och snabbt absorberande serum.

bästa anti-redness ansiktsserumet Nanoil

Nanoil Anti-Redness Face Serum – mina tankar kring serumet

Det finns några anledningar till varför jag ville prova serumet. Först och främst priset, som enligt mig är riktigt attraktivt – speciellt efter att ha insett hur många naturligt framställda extrakt produkten består av. För det andra verkar användare vara nöjda med resultaten. Om minnet inte sviker mig har jag inte stött på en enda negativ recension eller kommentar. För det tredje är jag imponerad av innehållsförteckningen, vilket jag ska förklara närmre längre ned.

Jag beställde Nanoil Anti-Redness Face Serum på den officiella hemsidan som är nanoil.se. Till min förvåning levererades det ganska snabbt. Förresten måste jag också berätta att Nanoil erbjuder ett helt sortiment av skönhetsprodukter som inkluderar produkter till kropp, hår och ansikte.

Nanoil Anti-Redness Face Serum – ingredienser

För att vara ärlig blev jag imponerad av komponenterna i Nanoils ansiktsserum. Hela formeln ser ut att vara väl genomtänkt. Så vitt jag vet så består serumet av ett par växtextrakt som lindrar och riktar sig mot specifika hudproblem. Här är superingredienserna:

  • Lindextrakt – lugnar huden och stärker blodkärlens väggar.
  • Extrakt från cypresskotte – stärker kapillärernas väggar, minskar rodnad och förebygger inflammation.
  • Hästkastanjextrakt – minskar och förebygger ådernät.
  • Rotextrakt från Boerhavia Diffusa (Punanava) – motverkar fria radikaler, jämnar ut hudtonen och minskar rynkor.

Nanoil Anti-Redness Face Serum – användning

  1. Avlägsna smink
  2. Tvätta ansiktet med en mild tvål avsedd för couperose/rödhetsbenägen hud.
  3. Torka ansiktet med ett ansiktsvatten eller blomstervatten.
  4. Applicera en portion av ansiktsserumet (bara några droppar).
  5. Applicera en ansiktskräm

Och så var det klart. Serumet kan användas två gånger om dagen – morgon och kväll. På så sätt hjälper du din hud att lugna ner sig och slappna av på kvällen och bevara skyddet från yttre faktorer under hela dagen.

bäst betyg anti-redness ansiktsserum Nanoil

Nanoil Anti-Redness Face Serum – effekter

Ansiktsserumet riktar sig inte bara mot svaga kapillärer utan ger också näring och förbättrar hudens utseende. Det är just därför som huden blir slätare, skönare och återfuktad efter en enda användning. Vid regelbunden användning minskar Nanoil Anti-Redness Face Serum ansiktsrodnad och ger lindring till huden. Efter några veckor gör Nanoils serum kapillärväggarna starkare, vilket synbart minskar risken för kärlskador och rodnad. Dessutom tränger den lätta formen snabbt in i huden utan att lämna efter sig någon oljig eller klibbig känsla på huden.

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *