Denna vackra och soliga dag välkomnar jag dig varmt till min blogg med en ny recension av ett underbart ansiktsserum med C-vitamin som släppts av Nanoil. Medan jag beskriver den här hudvårdsprodukten för dig, ska jag även göra mitt bästa för att besvara tre väldigt viktiga frågor:

1. På vilket sätt är C-vitamin gynnsam för din hud?
2. Är ett ansiktsserum med C-vitamin bättre än en ansiktskräm?
3. Vilket ansiktsserum med C-vitamin borde du välja?

Låt mig börja med att berätta att det inte var länge sedan jag inte hade någon som helst aning om de gynnsamma effekterna av C-vitamin i huden. Likt många av er (antar jag), har jag också trott att askorbinsyra är ett bra vapen för att hålla förkylningar borta… det är allt. Så jag antar att det som knyter oss samman är ovetskapen om användningen av C-vitamin i kosmetologi 🙂 Jag hoppas att jag med det här inlägget lyckas utöka din kunskap om C-vitamin och de skönhetsprodukter som innehåller det här väsentliga näringsämnet. Är du redo för lite intressant information? Vi kör igång!

På vilket sätt är C-vitamin gynnsam för din hud?

Hemligheten bakom effektiv hudvård är applicering av den rätta ingrediensen som fullbordar två uppdrag i ett enda steg: ta väl hand om vår hud och skydda oss från invasionen av de formidabla fienderna – fria radikaler, toxiner och UV-strålning. Jag tror starkt på att uppgiften att hålla vår hud skyddad och bibehålla dess goda skick ska lämnas åt C-vitamin. Om ett ögonblick kommer du att se hur många saker den här vitaminen gör på en och samma gång. Dessutom kommer du snart att förstå att C-vitamin kan ge oss vad vi behöver under vår dagliga jakt efter ungdom.

 • Antioxidering – C-vitamin kan ta hand om de otäcka fria radikalerna som hela tiden förstör våra ansikten. Enkelt uttryckt neutraliserar C-vitamin fria radikaler, vilket innebär att vår hud åldras i en långsammare takt. Som ett resultat blir de första tecknen på åldrande synliga på vår hud senare.
 • Förnyelse – askorbinsyra ger vår hud den energiboost den behöver för att utföra sina självregenererande processer. Dessutom uppmuntrar C-vitamin produktionen av nya celler och lämnar huden i gott skick.
 • Lyser upp – en av C-vitaminens mest utmärkande funktioner är dess förmåga att göra missfärgning ljusare, förfina hudens textur och göra huden en eller två toner ljusare så att den ser ung och strålande ut.
 • Föryngrande – tack vare C-vitamin fördröjs synligheten av rynkor, huden blir inte slapp utan håller sig motståndskraftig och ser yngre ut.
 • Skyddande – askorbinsyra fungerar som en skyddsbarriär för vår hy och därför är UV-strålning, toxiner, fria radikaler och alla de grejerna inte längre lika farliga för vår hud; de behöver inte göra någon skada alls.

Är ett ansiktsserum med C-vitamin bättre än en ansiktskräm?

Om du nu undrar vilken produkt med askorbinsyra du bör välja, ska jag trolla bort dina tvivel. Det bästa valet är uppenbarligen ett serum med C-vitamin som i allmänhet är mycket bättre formulerat än en vanlig ansiktskräm. Vad är det som gör det bättre? Till exempel, en lätt konsistens och det faktum att man inte behöver applicera mycket för att återföra maximal näring till huden. En annan fördel ett ansiktsserum har, till skillnad från en ansiktskräm, är en blandning av de bästa aktiva ingredienskoncentraten. Sist men inte minst är det rinnigt och ofarligt även för hud med en tendens att täppas till (vilket ofta orsakas av vanliga ansiktskrämer).

Vilket ansiktsserum med C-vitamin borde du välja?

Sist av allt, den brinnande frågan, valet av rätt produkt. Vet du vilket ansiktsserum med C-vitamin som är bäst för din hud? Jag har redan min favoritprodukt som jag ska berätta för er om senare. Men, om du fortfarande letar efter rätt hudvårdsprodukt, ta då vara på de här råden jag vill ge dig.

Tänk på att ett bra serum med C-vitamin:

 • bör vara formulerat med en stabil form av C-vitamin.
 • har inte en lång lista över ingredienser.
 • måste vara lätt och absorberas enkelt.

Alla de ovannämnda kraven uppfylls av mitt absoluta favoritansiktsserum med C-vitamin från Nanoil som jag har använt i 3 månader nu. Idag är dagen då jag kan skriva en recension av min senaste upptäckt.

Nanoils ansiktsserum med C-vitamin

När man plockar upp Nanoils ansiktsserum är det första som drar till sig ens uppmärksamhet den oöverträffade kvaliteten. Man ser bara genom att titta på flaskan att den här produkten, berikad med C-vitamin, är någonting speciellt. Själva flaskan ser liten ut, är dekorerad med en fin etikett och ett skruvlock med en pipett på. Jag är säker på att du kommer att hålla med mig när jag säger att en bra produkt måste ha en snygg design.

Uppenbarligen är sättet ett ansiktsserum påverkar huden viktigare än designen, och i det här fallet är effekterna minst sagt tillfredsställande. Listan över ingredienser är kort, vilket är en enorm fördel. Förutom den stabila formen av C-vitamin, är Nanoil Vitamin C Face Serum formulerad med ett närande växtextrakt som gör att serumet:

 • ger näring, ökar fuktnivåerna och regenererar huden.
 • gör att vi ser yngre ut.
 • återställer spänst och motståndskraft i huden.
 • förbättrar hudens skick och förfinar dess textur.
 • erbjuder skydd mot solstrålar och fria radikaler.
 • har en lyftande effekt på huden.

Själva serumet är vattenbaserat, har ingen intensiv arom och är färglöst. Det är tack vare de väl utvalda ingredienserna. I allmänhet är formulan hos Nanoil Vitamin C Face Serum fri från parabener, färgämnen och andra saker man inte vill ha i ansiktet. Det här har en annan fördel, för att eftersom Nanoils ansiktsserum inte är tjockt, penetrerar det huden inom bara ett par sekunder, utan att det känns obehagligt i ansiktet. Huden känns inte tung eller klibbig. Dessutom är det otroligt behagligt att applicera Nanoil Vitamin C Face Serum!

Medan jag räknar upp allt det positiva med Nanoil Vitamin C Face Serum, skulle jag vilja rikta er uppmärksamhet mot priset som, i alla fall enligt mig, är väldigt konkurrenskraftigt. Nanoil Vitamin C Face Serum går att köpa billigt på www.nanoil.se och vi får hem det rätt snabbt. Bekvämt, eller hur?

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *