retinol ansiktsserum Nanoil

Idag är jag här för att skriva ännu en recension. Samtidigt undrar jag över en sak: Använder du ett ansiktsserum med retinol?

Jag har börjat använda denna produkt nyligen och effekterna är underbara! Min skönhetsexpert rekommenderade ett retinolserum för mig och menade att min hud i 30-års åldern räknas som mogen, och att det därför är smart att introducera en anti-ageing produkt i den dagliga hudvårdsrutinen. Och vitamin A är en sådan anti-ageing produkt, och tack vare detta näringsämne kan du förbättra både hudens hälsa och utseende genom att få den att se yngre ut.

Min nya absoluta favorit: Nanoil Retinol Face Serum

Min topprodukt är uppenbarligen Nanoil Retinol Face Serum (ett av sex serum tillgängliga i serien). Jag vill berätta lite för dig om denna hudvårdsprodukt eftersom jag verkligen tror att detta fantastiska serum förtjänar en recension. För mig är detta det bästa ansiktsserumet med retinol jag fått möjlighet att prova, och du känner till att det funnits ett antal i mitt liv. Och jag vet att jag inte är den enda personen som ger höga betyg till detta ansiktsserum med vitamin A eftersom effekten också uppskattats av andra bloggare och hundratals specialister i skönhetsindustrin.

bäst retinol ansiktsserum Nanoil

● Vad innehåller det? Ingredienser

Huvudingrediensen i Nanoil Retinol Face Serum är – självklart – retinol, som är en form av vitamin A som vanligen används vid hudbehandlingar. Detta vitamin har en starkt exfolierande effekt på huden, men återupplivar och föryngrar också. Det finns dock ännu en ingrediens i detta serum som arbetar till hudens fördel: Punarnava rotextrakt, som är en asiatisk planta känd för att vara en potent antioxidant. Detta extrakt i synnerhet skyddar huden från fria radikaler och skyddar därför också från för tidigt åldrande, ökar vattenhalten i huden och förbättrar dess textur.

Innehållslistan i Nanoil retinol face serum förtjänar uppmärksamhet för att den är så simpel, kort och fri från onödiga fillers som färgämnen eller aromer.

● Hur är texturen? Konsistens

Detta är ett naturligt rinnande ansiktsserum på grund av avsaknaden av oljor. Tack vare detta penetreras huden omedelbart efter applicering, utan att skapa en tung, oljig känsla. Nanoil serum varar länge.

Effekter. Hur fungerar Nanoils retinolserum?

Effekterna är i slutändan allt som spelar roll och definierar produkten. Vad kan serumet åstadkomma? Kan det lösa dina hudproblem? Du undrar säkert hur Nanoil retinol face serum fungerar så jag ska inte dra ut på det längre. Här är de vanligaste egenskaperna:

  1. Förbättrar hudens spänst och slimmar ansiktet.
  2. Reducerar och förebygger rynkor.
  3. Hjälper till att läka akne.
  4. Eliminerar missfärgning och mörka fläckar, jämnar ut hudtonen.
  5. Gör huden mjukare och glänsande.
  6. Förhindrar torrhet, matthet och irritation.
  7. Stänger inne vatten och näring i huden.

Detta serum rekommenderas för mogen, akne-benägen och problematisk hud. Om du har akne och andra brister kan du enkelt eliminera dem från ansiktet med denna produkt. Dessutom – om din hud åldras för snabbt – kan ansiktsserum med retinol motverka detta genom att förbättra motståndskraften och dra av några år från ansiktets ålder. Sist men inte minst – om din hud har pigmentfläckar kommer serumet ljusa upp dem och göra huden jämn i tonen.

Enligt mig är Nanoil Retinol Face Serum det bästa valet när du letar efter en snabb och effektiv behandling som fokuserar på flera hudproblem på samma sätt!

toppklassat retinol ansiktsserum Nanoil

Applicering av Nanoil retinol face serum

Till sist vill jag dela med mig av det bästa sättet att använda retinolserum på, trots att det inte är särskilt komplicerat. I allmänhet rekommenderas användning varje dag vid läggdags – användning på morgonen rekommenderas inte eftersom vitamin A kan öka känslighet mot solen. Om du har detta i åtanke är det lätt som en plätt att använda Nanoil Retinol Face Serum.

  1. Avlägsna smink och rengör ansiktet som vanligt.
  2. Applicera 2-3 droppar av serumet på ansiktet – du kan använda en jade-roller eller använda händerna.
  3. Jag rekommenderar att senare applicera en kräm eller olja.

Lätt som en plätt, eller hur? Prova på det själv! <3

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *