Idag fokuserar vi på schampon och nya varor som nyligen anslutit sig till min skönhetssamling. Jag skulle vilja berätta om Fratti Black Mineral Hair Shampoo. Är du nyfiken på den här produkten?

Låt oss börja med den avgörande saken – Vad är shungit?

Shungit – en typ av mineraloid som innehåller upp till 99% rent kol. Den har renande och antibakteriella egenskaper i de flesta skönhetsprodukterna. Shungit ger dem en intensiv svart färg. Det visade sig att Shungite kosmetika är mycket effektiv och arbetar intensivt. När jag först såg Shungite hårprodukter blev jag överraskad och nyfiken på samma gång.

Låt oss gå vidare till recensionen av den kosmetiska nyheten!

Black shungite shampoo – en av Fratti-produkterna med denna ingrediens. Jag tror att du hittar den i många andra märken som erbjuder naturkosmetika. Shungite blir alltmer populär i skönhetsvärlden.

Shungitschampot innehåller (förutom den rena shungiten);

  • nässlextrakt,
  • rosmarinextrakt,
  • hypericumextrakt.

Tack vare en hög koncentration av shungit är det tjocka mineralschampot en perfekt produkt för oljigt, tunnt och färgbehandlat hår. Det rekommenderas för alla som vill ha hår och hårbottencleansing samt tillväxtboost och förstärkta glödlampor. Den regelbundna användningen av schampot:

  • fräschar och rengör hår och hårbotten;
  • förhindrar oljighet;
  • slutar tunning av håret eftersom det ökar blodflödet;
  • låter håret behålla sin naturliga skönhet och glans.

Min åsikt:

Det svarta mineralshungitschampot är ett intressant val för människor som lider av extremt fett hår och hårbotten. Mitt hår håller sig färskt längre; Jag tvättar det bara två gånger i veckan. Utan tvekan fungerar produkten. Salicylsyra och rosmarinextrakt gör en bra uppfriskande duett.

Schampot har en rik konsistens men det är lätt att använda. Du kan tunna ut den med vatten vilket är en av de bästa hårvätskemetoderna. Produkten är kostnadseffektiv. Det är en av de schampon som skummar mycket och jag älskar den. Det kommer att tvätta bort allt – även paraffinolja och tungare oljor.

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *