Hej mina kära 🙂

Idag är den dag då jag ska lägga upp en recension av en mascara som är Le Volume av Chanel. Jag vet inte vad som är din åsikt om det men jag är en ivrig fläkt av prestigefyllda och märkta mascaror. Jag vet att det här låter lite snobbigt men tack vare det här kan jag visa dig faktisk och objektiv åsikt om mascara så att du inte kommer köpa några kosmetiska måndagsexemplar. Förlåter ni mig? 🙂

Jag kommer aldrig tro på en person som säger att det inte finns någon skillnad mellan Dior’s mascara och en vanlig mascara. Utan tvekan är inte varje mascara-stjärna värd priset, men bland dem finns det verkliga pärlor som kan presentera dina ögonfransar med detta filmstjärneutseende. Denna typ av en mascara är Le Volume, definitivt. Jag är förälskad i denna färgkosmetika och förutom de nya mascarorna som jag bär i min sminkväska, lämnar Chanel Le Volume inte min topp fem bästa mascara-lista.

Och det här är inte bara på grund av mascarans övergripande estetik, som i själva verket är stor, full av elegans och klass (total minimalism och harmoni), men också för att Le Volume av Chanel uppfyller alla uppgifter av en perfekt mascara:

  • Den är supersvart, intensivt pigmenterad;
  • har silikonborste som är lätt att hålla den ren;
  • är hållbar, varken flagnar eller lämnar fläckar under ögonhudsområdet;
  • gör inte ögonfransar klumpiga (naturligtvis under förutsättning att vi rengör borsten);
  • staven är stor eftersom den skiljer ögonfransarna, gör dem tjockare och något utsträckta. Borsthuvudet är inte rakt, men lite ordnat i vinkel, så tar applikatorn lätt på varje ögonfrans.

Generellt är Le Volume en fantastisk mascara, det ger en långvarig effekt. Dess konsistens är också mascaras tillgång, men efter 4 månader blir det ganska tätt och du kommer inte att applicera mer än ett lager, antar jag. I grund och botten tillämpar jag alltid ett lager och enligt min mening det är tillräckligt för att bygga ögonfransförlängning och volym utan svårigheter. Jag måste också lägga till att Le Volume aldrig har svikit mig – det varar i alla väderförhållanden och ”lever i fred” med mina kontaktlinser. Mina ögonfransar är exakt separerade och vackert utsträckta. Och den här borsten av Le Volume, är bara härlig;) Hela mascara är bara ett mästerverk som jag rekommenderar till alla kosmetiska snobbar 🙂 xoxo!

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *