Nanoil ricinolja produktrecension

Hej!

Jag vet att många av er väntar på den här recensionen. Hur vet jag det? Därför att jag får många frågor om just denna olja, Nanoil ricinolja. Varför just denna olja? Jag antar att det är för att den får positiva recensioner, eftersom det finns många kvinnor där ute som anser att det är en fantastisk produkt.

Det sägs att det räcker att ha ren ricinolja för att få håret, inklusive fransar och bryn, att växa. Men är Nanoil den ricinolja du ska lägga dina pengar på? Fortsätt läsa för att få reda på vilka effekter den gav på mitt hår och mina naglar.

Nanoil ricinolja: Grundläggande information och första intrycket

Jag beställde min flaska från Nanoils officiella hemsida. Det var inte den första skönhetsprodukten jag skaffade från den butiken, vilket jag tror att du vet om du är en av mina regelbundna läsare – det finns redan några Nanoil-produkter som jag har recenserat för dig. Och även den här gången levererades oljan supersnabbt. Den var väl förpackad, så det blev inget spill eller läckage.

Till skillnad från de flesta kosmetiska oljor som du kan hitta på apotek och i sminkbutiker erbjuder Nanoil en 50-milliliterflaska, inte 15 eller 30 som är vanligt för andra märken. Och den kostar inte ens mer. Konsistensen är behaglig och absorberas snabbt. Det tar bara några sekunder att fördela den jämnt på vilken kroppsdel du vill: hår, ansikte, naglar, bryn… vad som helst. Jag vet inte hur de har lyckats med detta men Nanoil ricinolja verkar på något sätt vara lättare och mindre kompakt än en typisk ricinolja, vilket är en enormt stor fördel.

Nanoil ricinolja: grundläggande information

Förbättrar Nanoil ricinolja fransar och bryn?

Låt mig svara på den här frågan direkt: Ja, det gör den, och den gör det på ett imponerande sätt. Förvänta dig naturligtvis inte att se effekterna på en vecka eller två. Hårväxt är en komplex process som behöver tid, därför är det bäst att du har tålamod. Fortsätt att använda oljan varje dag. Massera in den i hårbotten, och applicera den på ögonfransarna och ögonbrynen.

I de flesta fall låter jag oljan sitta i håret i högst 15 minuter. Sedan tvättar jag ur den med ett vanligt schampo. Jag tror att det tog mig sex veckor att göra mitt hår vackrare, mer välmående och på något sätt tjockare. Jag märkte också att mindre hår föll ut, vilket verkligen är fantastiskt. Bryn och fransar? Samma effekt! De är synbart längre och ser fylligare ut. Dessutom verkar de bli mörkare, vilket är ett resultat som jag inte förväntade mig att få, men som jag är absolut nöjd med.

Användningsområden för ricinolja

Alternativa användningsområden för ricinolja

Det är häpnadsväckande hur mångsidig en olja kan vara! För mig bör ricinolja betraktas som:

  • ett botemedel mot skadat och uttunnat hår
  • ett naturligt balsam för ögonfransar och ögonbryn

Detta är två viktiga användningsområden som ricinolja är känd för. Men denna olja har mer att erbjuda än vad de flesta av oss tror. Du kan till exempel använda den för att förbättra hudens utseende. Massera in den på låren för att minska celluliter och bristningar. Återigen måste du vara ihärdig, men det lönar sig att vara regelbunden. För mig låter det som en liten uppoffring att ta för att sudda ut dessa otäcka fläckar från huden.

Om du har problem med sköra naglar kan du också prova ricinolja. Du kan antingen smörja in oljan på naglarna, på samma sätt som med en handkräm. Du kan också göra en nagelinpackning. Oavsett vilken behandling du väljer så kommer Nanoil ricinolja att stärka dina naglar. Rekommenderas helt och hållet!

Nanoil ricinolja

Som du kan se är Nanoil ricinolja en mångsidig produkt som hjälper dig att förbättra ditt utseende. Är det inte fantastiskt att bara en olja som utvinns ur fröna från Ricinus communis-plantan kan ge oss så mycket? Åh, och det bästa är att Nanoil ricinolja är kallpressad och certifierad!

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.