Mina älskade make-up galningar,

jag uppmanar er att läsa min senaste kosmetikarecension. Den här gången tar jag en närmare titt på den senaste produkten som skapats i ett dermatologiskt laboratorium, Avène – mineralvätska. Nyligen har detta varumärke utvidgat produktens omfattning med mattifierings- och färgvätskor. Är det värt att köpa en?

I slutet av mitt inlägg har jag lagt till en kort information om Avène-märket för alla som har intresse av franska kosmetiska laboratorier. Min avsikt var inte att uppta en halv del av artikeln med det eftersom jag ville komma till poängen snabbt. Njut av läsningen 🙂

Avène kosmetika – karakteristisk

Jag hade inte varit uppmärksam på varumärket tills mitt problem med atopisk dermatit förvärrades i en sådan utsträckning att jag inte kunde fungera normalt och ingen av de tillgängliga kosmetika från ett apotek var tillräckligt kraftfull för att hjälpa mig. Hudrödhet, svettningskänsla och fler infektionsfokuser gav mig möjlighet att besöka ett apotek där jag rekommenderades att använda Avène dermocosmetic.

Avène är ett varumärke som erbjuder mjuka produkter av omsorg och läkning, perfekt för känslig hud. Återigen fungerar dessa produkter på ett skonsamt sätt och samtidigt är de effektiva vid bekämpning av inflammationer. De är även kända för att leverera fukt och närande ämnen. Slutligen kan de förstärka dermis naturliga syra-basbalans.

Nya produkter av Avène: mineralvätskor

Nyligen har Avène mött sina kunders förväntningar och lanserade mineralvätskor på marknaden. Jag väntade länge på att detta skulle hända, eftersom det var en sak att ta hand om ansiktets hud, men inget kan stoppa känslan av en bra medikationsinflammation från återupptagning, särskilt när vi använder felaktig sminkkosmetika. Tyvärr… jag fick reda på detta minst två gånger.

Avène är en kombination av högklassiga produkter med deras universalitet. Med högsta effektivitet påverkar mineralvätskan vår hud på två sätt:

  1. De skyddar huden mot solstrålning (innehåller SPF 50+).
  2. Färgar och gör måttfärgen, ger den en klar nyans utan att huden lämnar sken.

Vad är viktigt? Det är det faktum att Avène mineralvätskor innehåller 100% mineralkomplex, termiskt vatten och tokoferol. Tack vare dessa naturliga substanser kan kosmetikan skydda huden mot solen och den destruktiva verkan av fria radikaler samt lindra irritationer, lugna hud och göra den vacker. Enligt min åsikt är detta en idealisk kosmetika utformad för personer med problematisk hudtyp (som min).

Avène – om varumärket

Detta är ett franskt märke som producerar kosmetika baserat på termiskt vatten som härstammar direkt från insidan av franska marken. Bergkurorten belägen i södra Frankrike, där vattnet tas från, besöks årligen av tusentals människor som lider av psoriasis, atopisk dermatit och jämn hudförbränning. Dermocosmetics av ​​Avène är populära över hela världen, och denna popularitet ägs av den stora effekten de levererar. Deras effektivitet bekräftades av över 300 laboratorier och kliniker från hela världen. Dessutom är Avène-kosmetika nummer ett i Frankrike och i Europa tar de andra plats bland de bästa apoteksprodukterna.

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *