Jag älskar galna hårfärgstrender, och det bästa sättet för mig att släppa lös min ånga är att ge mitt hår en ny och intensiv nyans. Det visar sig att jag inte är den enda som har utvecklat denna konstiga vana. I motsats till vad de flesta tycker är galen hårstyling trendigt och det här är vanligt att se när man tittar på alla bilder av unga kvinnor som publiceras på sociala medier. Instagram är till exempel bara översvämmat med hårinspirationer!

Dagens ämne: mandarinhår trend!

Mandarinhår – sorbetliknande hårfärgning

Denna underrubrik bör ge tillräckligt med information men jag kommer att förklara denna teknik för dig ändå. Under de senaste veckorna är mandarinhår en av de mest moderna färgtrenderna där det är en intensiv färg som räknas mest.

De mest populära hårfärgerna är:

  • söt rosa,
  • orange,
  • apricos,
  • citron,
  • ibland lime.

Alla nyanser som är utvalda för denna hårmakeover är självklart de som vi kan upptäcka i en fruktsorbet. De måste vara levande, söta och väldigt fruktiga. Mandarinhår tekniken kräver mättade nyanser och den exakta imitationen av färgerna som de frusna efterrätterna har.

Bara för de modiga!

Mandarinhår trenden är en hårfärgningsmetod som beror på att färgämnen appliceras på intensiva, fruktiga färger, vilket kan göras på några sätt.

  1. Tillämpning av en färg endast som blir mindre mättad i hårtopparna (ombre/sombre) eller mer regnbågsversion som kräver att man kombinerar några kontrasterande färger.
  2. Mandarinhår kan vara permanent (färgämne), tillfälligt till exempel för semesterresa (nyans), eller bara fram till nästa hårtvätt (färgspray).

Det viktigaste är dock att det inte spelar någon roll om den valda metoden eller färgversionen, du måste vara modig nog för att ha en sådan frisyr. Om du är ganska reserverad, kommer du förmodligen att känna dig obekväm med att ditt hår är så levande. För mig är Mandarinhår trenden en perfekt lösning, moderiktig och intressant, för att jag älskar att färga håret och ha ovanliga färger.

Kära Läsare, om du ska ha mandarinhår, måste du veta att det är bättre att betala mer och besöka ett proffs som känner till hantverket. Bara en slumpmässig frisyr kan förstöra ditt hår och allt du får är den effekt som kan beskrivas så snyggt som möjligt från att vara tillfredsställande.

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *