Hej tjejer!

Jag har testat håroljor i ett tag. Sedan jag upptäckte dess kraft- och håroljningsfördelar, går jag hem med en ny olja varje månad. Jag strävar högt 🙂 Jag började med Argan och Macadamiaolja. Nu vänder jag mig till apoteksprodukter och lämpligt sammansatta blandningar av oljor. Tyvärr kan de flesta inte appliceras på hårbotten; De är bara lämpliga för reparation av hår. Men Jag var vant mig vid hårvård med oljor och använde dem som ersättning för masker, glansförstärkare, värmebeskydd och serum för skadade hårtoppar. Jag reserverar de bästa (t.ex. Nanoil) för hårolja som regenererar hårsäckar och ökar tillväxten. Under daglig vård väljer jag andra oljor som syftar till att skydda och försköna min frisyr, inte så mycket närande.

Redken Diamond Oil är en av mina favoriter ‘varje dag’ oljor. Den kommer i en vacker glasflaska i form av en diamant. Det ser inte bara fantastiskt ut på mitt toalettbord, men fungerar också bra för mitt hår. Redken Oil består av så många som fem naturliga oljor: Solrosolja, Olivolja, Jojobaolja, Kokosolja, Camelinaolja. Alla oljor erbjuder en hög koncentration av vitaminer och mineraler som ger näring och skyddar håret. Dessutom innehåller Redken Diamond Oil ämnen som underlättar styling, minskar torkningstid och ökar glans. Dess doft är inte känd, men jag älskar hur kostnadseffektiv produkten är. Några droppar räcker för att öka glans. Jag använder Redken Diamond Oil varje dag och älskar verkligen det. Jag tycker att det gör mitt hår slätt utan överbelastning. Jag rekommenderar starkt Redken Oil till alla tjejer som kämpar med orubbligt, krusigt och hårdmodigt hår.

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *