Jag klagade aldrig över mina naturliga ögonfransar. Effekten jag kunde uppnå med lösfransar var enligt mina förväntning. Men eftersom jag ville inte plågas varje dag med deras åtstramning, bestämde jag mig för att hitta den perfekta mascaran som skulle ta mig närmare det önskade resultatet på bara några minuter. Kolla in vilka mascaror jag kan rekommendera!

Varför mascara och inte ögonfransförlängning?

Jag inser att många kvinnor nuförtiden väljer semipermanent fransförlängning. Jag har också provat dem ett tag. Jag lärde mig dock snabbt att denna lösning varken är ekonomisk eller extremt praktisk heller. Flera timmar i en stol till en hög kostnad, och sedan fler tider för påfyllning avskräckte mig effektivt.

Av de skäl som nämnts ovan bestämde jag mig för att hitta och investera i en mascara som skulle tillåta mig att uppnå önskat resultat. Naturligtvis hade jag testet av apoteksmascaror bakom mig, låt mig bara säga att de inte alltid fungerade. Den här gången, när jag köpte en mascara, ville jag att den skulle:

  • låt mig bygga upp täckningen och effekten av längre och tjockare fransar
  • ge näring åt mina fransar
  • håller utan att kladda eller slitas av

Så kolla in vilka mascaror som faktiskt uppfyllde mina förväntningar!

Mascaror som, enligt mig, förtjänar din uppmärksamhet!

Att välja den perfekta mascaran var inte lätt. Jag testade många produkter som mer eller mindre passar mina behov. Till slut lyckades jag välja ut min TOPP 4, som jag kan rekommendera er med gott samvete!

1. Nanolash mascara

Det kan bara finnas en bästa mascara och utan tvekan för mig är det Nanolash mascara. Mascaran på 10 ml har en otroligt smidig formel. Den perfekt formade silikonborsten fångade min uppmärksamhet och tillät mig att täcka även de kortaste fransarna i den inre ögonvrån.

Nanolash mascaran finns i två versioner, vilket jag anser är en stor fördel. Jag kunde välja mellan Nanolash Volume Up Mascara – en förtjockande mascara, och Nanolash Length & Curl Mascara – en förlängande och lockande mascara.

Jag märkte att jag kan bygga upp täckningen med denna mascara vilket är ytterligare en bonus. Nanolash mascaran flagnade inte eller kladdades inte ens när den utsattes för fukt. På grund av detta är detta produkten som förtjänade förstaplatsen i min ranking.

2. Lashcode Mascara

Nästa plats i min ranking går till Lashcode Mascara. Det är en effektiv, effektiv och rekommenderad produkt. Lashcode Mascara kommer även med en silikonborste som separerar fransarna väldigt bra. Produkten överraskade mig också med sin säkra och naturliga formel.

Mascaran satt fast på mina fransar hela dagen helt utan problem. Jag märkte inga fläckar eller fläckar. Mina ögonfransar såg imponerande långa och tjocka ut utan några klumpar eller klibbig finish.

3. Isadora Flashing Volume Mascara

Nästa produkten är Isadora Flashing Volume Mascara. Detta är en ganska långvarig mascara som inte smulas eller flagnar. Men det blir ett problem när det kommer höga temperaturer. Då börjar mascaran smälta och lämna den fula pandaögon effekten.

Appliceringen var lite svårare än med Nanolash mascaran. Borsten är ganska kort och svår att använda. Men efter appliceringen såg mina ögonfransar längre och tjockare ut. Men jag var tvungen att applicera flera lager av produkten för att få en tillfredsställande effekt.

4. Max Factor 2000 Calorie Mascara

Nästa plats går till Max Factor 2000 Calorie Mascara. Det här är en produkt från ett ganska känt märke och den höll sig på mina fransar väldigt länge. Jag märkte ingen märkbar fläckighet i slutet av dagen.

Borsten är ganska lång men har väldigt korta och styva borst. På grund av detta blir själva applikationen lite svårare. Ändå såg fransarna faktiskt långa och definierade ut. Mascaran från Max Factor är en relativt bra produkt även om den inte är något speciellt jämfört med Nanolash mascaran.

Hur kan jag sammanfatta min rankning?

Mitt mål när jag förberedde den här rankingen var att välja en vinnande mascara som levde upp till mina förväntningar. Utan tvekan är det mascaran från Nanolash, som enligt mig är oslagbart. Silikonborsten och säker formel skiljer denna mascara från andra.

Naturligtvis är de andra produkterna, speciellt Lashcode Mascara, också värda din uppmärksamhet. Jag kunde inte säga något negativ om dem, förutom mindre brister.

Ändå bör var och en av er välja en mascara som passar perfekt för dina preferenser och dina behov. Det är värt att överväga produktformlerna såväl som de möjliga resultaten. Genom att överväga dessa faktorer bör du fatta det bästa beslutet för dig och ta fram den hela potentialen av dina ögon.

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.