nanolash lash lift kit

När en absolut innovation dyker upp på skönhetsmarknaden… måste jag kolla upp det! Jag skulle inte vara mig själv om jag inte provade Nanolash Lash Lift Kit. Det är tänkt att hjälpa dig att utföra ett franslyft hemma och ge resultat exakt som de från en skönhetssalong. Jag bestämde mig för att testa det på mina fransar!

Nanolash Lash Lift Kit – en sats för ögonfranslyft och laminering hemma

Låt mig börja med en kort introduktion. Nanolash Lash Lift Kit är designat för att du ska kunna lyfta dina ögonfransar hemma. Precis som du känner jag också till den här behandlingen mest från skönhetssalonger, så jag förväntade mig inte att jag skulle kunna göra det själv en dag.

Franslyftsatsen från Nanolash är en komplett produkt. Den innehåller allt du kan tänkas behöva för att utföra behandlingen hemma. Låt mig betona vad producenten deklarerar:

  • effekterna kan vara upp till 8 veckor, beroende på fransarnas initiala tillstånd;
  • att laminera ögonfransar hemma med Nanolash satsen är extremt enkelt;
  • Nanolash Lash Lift Kit är en produkt som ger dig salongsliknande resultat.

Låter lovande eller hur? Det var därför jag bestämde mig för att kolla upp det och prova. Möjligheten att få mina fransar att se längre och böjda ut samtidigt som jag återställer dem hemma är frestande. Att använda en ögonfransböjare varje dag kan trots allt vara tröttsamt för alla.

laminera ögonfransar hemma

Nanolash Lift Kit – det är dags för ett franslyft och laminering hemma!

Några dagar efter att jag lagt min beställning kom franslyftsats från Nanolash till min dörr. I lådan hittade jag 3 ögonfranslaminerings produkter, samt andra tillbehör som:

  • 3 par silikonstavar i 3 storlekar;
  • Lash Lift Glue för att fästa dem;
  • andra verktyg och applikatorer.

Tjejer – viktigt!

Kom ihåg att i satsen från Nanolash hittar du 10 x 0,5 milliliters påsar av varje produkt. Du får även 5 milliliter av limmet. Med Nanolash Lift Kit kommer du att kunna utföra så många som 10 ögonfranslamineringar vilket är extremt ekonomiskt.

Kort efter att jag packat upp förpackningen fortsatte jag att rengöra mina fransar noggrant. Sedan:

  • Jag separerade de övre fransarna från de nedre fransarna med hjälp av ögonlapparna;
  • Jag fäste silikonstavarna i L-storlek – jag hoppades på en spektakulär böjning.

Jag applicerade sedan varje produkt i den ordning som de är märkta, d.v.s. Lift – Steg 1; Fix – Steg 2, och Keratin Booster – Steg 3. Jag applicerade varje produkt på fransarna och lät den sitta i ca 10 minuter – instruktionerna säger att man ska ha den på i 7-10 minuter. Innan jag applicerade varje efterföljande lager tog jag bort det föregående först.

Efter att ha avslutat ögonfranslaminerings processen hemma tog jag bort stavarna och…WOW! Effekterna överträffade mina vildaste förväntningar. Mina fransar ser långa och tjockare ut, och viktigast av allt, vackert böjda och återfuktade. Deras tillstånd förbättrades avsevärt och de återfick sin flexibilitet.

I mitt fall varade effekterna i 8 veckor. Enligt min åsikt kan det bero på att mina ögonfransar inte var alltför skadade. Jag kan inte heller säga att de var i bästa skick men de var okej.

laminera ögonfransar hemma nanolash

Är Nanolash Lash Lift Kit värt att rekommendera?

Nanolash Lift Kit är en produkt som jag kan rekommendera med gott samvete. Den förstklassiga kvaliteten, enkla appliceringen, såväl som dess prestanda och effektivitet, är höjdpunkterna i denna produkt.

Tack vare det kunde jag inte bara förlänga och locka mina ögonfransar utan också att återbygga dem. Jag uppnådde allt detta utan att lämna huset och boka tid med en kosmetolog. Effekterna var spektakulära och långvariga. Jag kan med säkerhet säga att med Nanolash Lash Lift Kit uppnådde jag precis vad jag ville.

Jag rekommenderar det till er alla, speciellt om dina ögonfransar behöver särskild vård. Prova Nanolash Lash Lift Kit själv och låt mig veta vad du tycker om det.

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.