effektiva inpackningar med keratin Nanoil

Jag vill gärna att du läser min recension om en keratin hårmask som jag är helt förtjust i. Har du hört talas om Nanoil Keratin Hair Mask? Jag älskar den! Detta är mitt enda måste när det gäller hårvård. Låt mig förklara varför. Här kommer min recension! 

Innan recensionen…

…så känner jag att jag verkligen vill uppmuntra er alla till att använda hårmasker. Varför är de den bästa behandlingen? Det är rätt uppenbart: ett balsam sitter i håret i cirka en minut eller så, medan en bra hårmask sitter i håret mycket längre och får tillräckligt med tid på sig att reparera det. Ingredienserna tar sig ner i de djupaste lagren i håret och fixar skador. Denna sorts behandling skapar effekter som verkligen märks och känns. Man behöver förståss välja ut en bra mask och Nanoils keratin-baserade mask är et utmärkt exempel.

bäst keratin hårinpackningar Nanoil

Nanoil Keratin Hair Mask: Beskrivning & Ingredienser

Nanoil masken ser vacker och elegent ut. Jag nämner detta eftersom jag är ett stort fan av fint förpackad kosmetika. Masken kommer i en svart burk med guldfärgare detaljer. Den fina burken innehåller en utmärkt duo för håret: keratin (inte bara keratin, utan hydrolyserat keratin) och pantenol (vitamin B5). De kompletterar båda varandra. Keratinet fixar skador inuti håret och på dess yta genom att fylla i de porösa gliporna medans pantenol främjar till snabbare reparation samt ger ortolig glans och återfuktning för håret.

effektiv inpackning med keratin Nanoil

Hur använder man Nanoil keratin hårmasken?

Appliceringen är väldigt enkel. Du behöver bara ägna 20 minuter i veckan åt den och det är allt. Jag har min söndags ritual och tar mig alltid tid att använda masker på mitt ansikte, händer, fötter och hår. Det är som min egna SPA dag! Hur applicerar man Nanoil masken för att få de bästa effekterna?

  1. Tvätta håret och handdukstorka det. Dra aldrig i håret! Tryck alltid försiktigt ut det extra vattnet.
  2. Använd en bredtandad kam och trassla ut håret utan att dra i det. Det är lättare att applicera kosmetika på borstat hår.
  3. Ta en liten mängd av Nanoil masken. Det behövs inte mycket: mängden på en sked är tillräckligt för axellångt hår. Sprid masken över håret. Masken käns väldigt len och är lätt att använda och inte för tjock så den väger inte ner ens tunt hår.
  4. Du kan (men måste inte) ta på en duschmössa. Jag gör det eftersom värmen får produkten tat verka bättre. Skölj ur håret efter 20 minuter. Styla som vanligt. Och ta-da! Njut av ditt fantastiskt lena och glansiga hår som doftar underbart!

bäst hårinpackningar med keratin Nanoil

Nanoil Keratin Hair Mask: Resultaten

Som jag nämnde tidigare, så verkar Nanoil med en gång och effekten av hår är lenare, glansigare och som ser bättre ut är omedelbar! Förutom sin förskönande effekt så funkar masken även utmärkt som en reparerande behandling. Inom några veckor so kommer håret gå igenom en total förnyelse. Jag har använt masken i 3 månader nu och vill bara säga att mitt hår aldrig sett så fantastiskt ut förut. Det har fått livet åter! Friskt, tåligt och vackert. Det har en fantastiskt glans och blir aldrig matt. Jag har ingra problem med att trassla ur det.

bäst hårinpackning med keratin Nanoil

Min åsikt om Nanoil Keratin Hair Mask

Nanoil är den bästa masken jag någonsin använt. Jag hittar inga brister med den. Den första appliceringen förbättrar utseendet på håret och sedan reparerar masken det gradvis med en otrolig doft och likt en professionell salongsbehandling. Dessa kostar en förmögenhet medan denna masken är riktigt budgetvänlig med tanke på dess effekter. Jag är helt säker: den är bättre än många superdyra masker på salongerna. Samtidigt, så räcker den cäldigt länge och garanterar ett starkt och friskt hår då den används regelbundet. Prova den på ditt hår: [www.nanoil.se].

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *