Hej mina fina läsare!

Jag var inspirerad att skriva inlägget av mina vänner som älskade min frisyr förra gången vi träffades. Jag är verkligen glad och så tacksam för sådana underbara komplimanger. Jag vet att de följer min blogg. Eftersom de frågade mig vad jag gör med mitt hår, bestämde jag mig för att skriva om min sommarhårvård.

På sommaren är mitt hår mer orubbligt än på hösten (när de flesta av er klagar på rufsigt hår på grund av ökad luftfuktighet). För mig är sommaren mer problematisk eftersom solljuset ger mitt fina hår svårheter. Jag måste bekämpa torrhet hela tiden och vara försiktig så att jag inte överproteinar mitt hår (undvik keratinöverbelastning). Jag använder naturliga oljor som ger min hårbotten ett extra skydd mot solbränna. För mig är Nanoil hårolja den hetaste produkten i sommar. Den finns i tre versioner (beroende på hårförhållanden och skador). Jag valde medelversion – den för mediumporositetshår. Den lågporösa versionen är väldigt frestande; Jag tror att det skulle vara en fantastisk hårtoppförstärkare. När det gäller Nanoil för hår med hög porositet, vänder jag mig till det under höstkvällarna när mitt hår behöver en intensifierad reparation och skydd efter sommaren, och värmen stör min frisyr.

De som har problem med att bestämma sitt hårförhållande bör gå till Nanoils hemsida och ta ett snabbt hårporositetstest. Det gör verkligen valet mycket enklare. Artiklar om hårvård, håroljebehandling och porositet – postat på webbplatsen – är också värda att läsa. Jag spenderade mycket tid på att läsa dem och tycker fortfarande om att gå tillbaka dit för några tips och tips för håret.

Sammantaget är Nanoil nyckelfaktorn i min sommarhårfärg. Dessutom investerade jag i silikonfritt och parabenfritt schampo och balsam som är känsligt för min frisyr och hårbotten. Jag uppmärksammar doften av mina hårprodukter och det är varför jag valde Natura Siberica Frozen Berries. Kosmetikan har en bra design. Jag kan festa mina ögon med två Natura Siberica-flaskor plus Nanoils vackra svarta glasflaskor som ser ut som lyxparfymer. Det är hemligheten i min semesterhårda rutin. Jag använder Nanoil två gånger i veckan, applicerar den på torrt hår och hårbotten 30 minuter före tvätt. Efter fyra veckor ser mitt hår helt annorlunda ut. Det är tjockare, stunsigare och längre samt elastiska och ljusa – som i en shampooreklam. Jag hoppas på en volymökning efter de närmaste fyra veckorna eftersom Nanoil innehåller ämnen som tvingar hårsäckar att fungera och främjar tillväxt av nytt hår. Jag tycker att Nanoil är det bästa som mitt hår kan uppleva på sommaren. Om du har använt någon av versionerna, dela dina åsikter!

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *