nanoil en spray för förbättrad hantering av håret

Hallå där!

Idag ska jag recensera en professionell, lyxig hårprodukter för er. Med den kan du preppa håret för styling och förse det med näring på samma gång! Om du vill se ut som att du precis lämnat frisörsalongen är denna godbit definitivt något för dig. Jag ska förklara allt för er: hur man använder den, vad den gör och vad den innehåller. Trevlig läsning!

Proffs vill ha högsta kvalitet – det vet vi alla. De flesta produkter som används i frisörsalongen är dyra eftersom de består av en utmärkt kombination av ingredienser med effekter som häpnar. Men det verkar som att vi inte behöver betala skjortan för att se snygga ut. Allt vi behöver är en magisk spray!

Nanoil Hair Styling Spray – Hårnärande Primer

Så fort jag hörde att Nanoil stod i begrepp att lansera nya produkter visste jag att jag skulle beställa dem direkt för att prova. Jag la en beställning med hemleverans via www.nanoil.se. Jag började använda Nanoil Hair Styling Spray efter att ha gått igenom ingredienslistan noga. Produkten är packad med fördelaktiga substanser, så vi kan vara säkra på att håret tas hand om väl. Den har en lätt konsistens och passar därför alla hårtyper. Nanoils primer fungerar inte som vanliga gel, mousser eller hårsprayer som gör håret matt, stelt och klibbigt. Den hanterar de mest ostyriga håret – oavsett om det är skadat och volymlöst, tjockt eller svårstylat som mitt eget hår. Min vän har tunt och skadat hår och sprayen fungerade perfekt för henne också. Nanoil Hair Styling Spray är otroligt lättanvänd: spraya den på håret, kamma och börja styla. Det är ännu en Nanoilprodukt som gör att håret blir i toppskick och samtidigt luktar fantastiskt!

en spray för förbättrad hantering av håret nanoil

Vilka effekter har Nanoil Hair Styling Spray på min frisyr?

Denna hårprimer ger följande effekter direkt:

  • mitt hår blir fritt fram att styla hur jag vill.
  • den fungerar mjukgörande och håret känns silkeslent efter användning.
  • håret ser friskt, glänsande och vackert ut.
  • den skyddar håret mot väderförhållanden.
  • den ger långvarig stadga.

Dessutom lider mitt hår inte längre av frissighet eller statiska hårstrån, vilket är otroligt skönt på vintern och hösten. Allt detta är tack vare formulan! Pantenol, eller vitamin B5, är en bas, en oersättlig och väldigt populär ingrediens i kosmetikaprodukter. Mitt hår är blir lättare att reda ut, jämna ut och topparna slutar att klyvas. Sprayen har gjort mitt hår mer elastiskt och återställt dess friska glans. Jag kan känna mig lugn eftersom jag vet att mitt hår vårdas av ett proffs, och jag menar inte en person. 🙂

Nanoil Hair Styling Spray hindrar mitt hår från att slitas och skyddar det mot de negativa effekterna förknippade med vind, sol, frost eller fuktig luft. Jag hade letat efter precis en så pass mångsidig produkt länge! Jag tror att den gör alla hårnördar som jag själv lycklig. Priset är en härlig överraskning, effekten är otrolig och flaskan varar länge.

nanoil bästa en spray för förbättrad hantering av håret

Om du redan provat Nanoil Hair Styling Spray, skriv gärna en kommentar! Jag är nyfiken på era omdömen. Har du använt någon annan spray från Nanoils stylingserie för hår? XOXO

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.