MICELLÄRT SCHAMPO MED ALGER

Jag la mina ögon på ett Nanoil micellärt schampo med algextrakt efter att ha läst alla fantastiska recensioner. Mitt hår tenderar att vara i dåligt skick och mycket torrt, särskilt på vintern och sommaren på grund av direkt solljus. Jag är väldigt glad att se effekten av fuktgivande schampo baserat på alger. Men, låt mig presentera Nanoil Algae Micellar Shampoo.

Min hårberättelse

Jag ska inte tråka ut dig men jag måste kort beskriva mitt hår så att du vet vilken typ av schampo det är och vilka problem det hanterar. I allmänhet orsakar mitt hår inte många problem men det gör ibland uppror, vanligtvis när vädret förändras, vilket gör att det lider när det är extrema temperaturer eller torr luft inomhus. Dessa skapar problem såsom matt hår, brist på mjukhet, hår som tappar volym och fukt. Det blir så väldigt styvt och frissigt, och inte ens en hästsvans eller fläta hjälper. Det är en mardröm.

Dessutom är mitt hår i hemskt skick efter vintern och det behöver alltid klippas eller till och med kapas av. Det är därför som återfuktande produkter är mina måsten. Tyvärr tynger de flesta ner mitt hår.

Nanoil erbjuder ett micellärt schampo för djup hårbotten och hårtvätt som lämnar det voluminöst utan att tynga håret. Micelles strävar efter att tvätta håret perfekt, ta bort smuts, men också balansera oljeproduktionen och lyfta hårrötterna för mer volym. De passar perfekt med de återfuktande substanserna i Nanoil-schampot.

MICELLÄRT SCHAMPO MED ALGER nanoil

EFFEKT AV NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO

 • ordentligt ren hårbotten
 • återfuktat, slätt hår utan att hårbotten blir fet
 • inga irritationer, mild effekt
 • superlätt att kamma ur håret efter användning

PRÖVA NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO OM:

 • ditt hår är skadat, torrt, sprött
 • du slåss med matthet och frissighet
 • du behöver djuprengöring av hår och hårbotten

NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO: ANALYS AV INGREDIENSER

Schampot består av mjuka rengörings- och skumbildande ämnen och kraftfulla konditioneringsingredienser.

 • Miceller: molekyler som frigör hår och hårbotten från smuts, olja, toxiner och produktuppbyggnad.
 • Nori Algeextract: Förhindrar ultravioletta strålar, stärker håret och gör det mjukare. Röda Nori-alger är det mest underbara ämnet som förstärker skönheten. Personligen gillar jag också ansiktskrämer med alger.
 • Tara Gum: skapar en skyddande beläggning för att hålla bort skador och låser in vatten i håret.
 • Castor Oil: vårdar håret från fjällskiktet till topparna, förstärker, skyddar färgen, återfuktar och ger näring till hårbotten.

NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO: FÖRPACKNING, PRIS, STORLEK

Den kommer i den vackraste förpackningen jag någonsin har sett för ett schampo. De svarta och guldfärgerna passar till min badrumsdekor. 🙂 Schampot ser fantastiskt ut och luktar underbart (fräsch arom, inte den söta kvävande lukten som jag hatar; det sitter kvar på håret hela dagen så att jag kan känna den underbara friskheten). 300-ml schampot löddrar perfekt, är lätt att sprida på håret och att skölja ur, plus att det håller länge. Jag tycker priset är rättvist för effekterna.

nanoil MICELLÄRT SCHAMPO MED ALGER

VARFÖR NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO?

Om ni undrar vad jag tycker om det algerika schampot så är det min absoluta favorit! Det tvättar inte bara mitt hår ordentligt utan också konditionerar, håller det återfuktat, lämnar det smidigt, studsande och lätt att kamma. Detta är det bästa återfuktande schampon jag någonsin har använt.

Har du provat Nanoil Algae Micellar Shampoo eller kanske hela återfuktande linjen från Nanoil? Erbjudandet inkluderar också den algebaserade hårmasken och ett matchvändande tvåfas spray-on-balsam – alla produkter finns på www.nanoil.se

Skriven av Katarina
Det här är Katarina - en vegetarian, älskare av naturkosmetika, en aktivist, välgörenhetsarbetare och framför allt en bloggare. Jag har kört den här bloggen i flera år. Detta är mitt kosmetiska hörn av Internet där jag granskar kosmetika, jag rekommenderar produkter av god kvalitet och delar tips om daglig vård.